ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 
ΤΙΤΛΟΣ:
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΚΗ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝΓΟΝΙΩΝ: Πρακτικός Οδηγός
Εκδόσεις Bookstars

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Περιγραφή: … Μολονότι κάποιες φορές το διαζύγιο είναιαναπόφευκτο και ίσως προτιμότερο από την παραμονή σεέναν διαταραγμένο γάμο, δεν παύει να αποτελεί ένατραυματικό γεγονός για τα παιδιά, όπως και για τους γονείς.

Την ανάγκη αυτή για την συμβουλευτική υποστήριξηδιαζευγμένων γονιών και την ενδυνάμωση του γονικούτους ρόλου έρχεται να καλύψει το παρόν βιβλίο, καθώςο ρόλος του γονιού είναι τόσο για τις μητέρες όσο καιγια τους πατέρες των παιδιών, ένας ρόλος που θα τουςσυνοδεύει σε όλη τους τη ζωή.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Γερασιμούλα (Μίνα) Μπρούμου είναι συμβουλευτική ψυχολόγος, Συντονίστρια-ΕκπαιδεύτριαΟμάδων Σχολών Γονέων στα Ιωάννινα, Επιστημονική συνεργάτης του Πανελληνίου Συνδέσμου Σχολών Γονέων. Έχει διδάξει «Συμβουλευτική Ψυχολογία» στο τμήμα Βρεφονηπιοκομίας του ΤΕΙΗπείρου, έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας του Νομού Ιωαννίνων και συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Γονέων του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ) του Υπουργείου Παιδείας. Σπούδασε Ψυχολογία στο ΑριστοτέλειοΠανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επίσης, είναι πτυχιούχος του τμήματος Φ.Π.Ψ. του ΠανεπιστήμιουΙωαννίνων. Έκανε τη μεταπτυχιακή της ειδίκευση στην Ψυχολογία και τη Συμβουλευτική. Εκπαιδεύτηκε στη Συμβουλευτική Γονέων από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Σχολών Γονέων καισυντονίζει Ομάδες Σχολών Γονέων στα Ιωάννινα, ενώ εργάζεται και ιδιωτικά, διατηρώντας γραφείοψυχολόγου στην πόλη των Ιωαννίνων, ως συμβουλευτική ψυχολόγος. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται σε θέματα Συμβουλευτικής και Οικογενειακής Ψυχολογίας όπως είναι η συμβουλευτική εγκύων, η συμβουλευτική γονέων και μελλοντικών γονέων, οι οικογενειακές σχέσεις, η συμπεριφορά παιδιών και εφήβων, οι πρακτικές ανατροφής και διαπαιδαγώγησης των γονέων.Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ). Είναι συγγραφέας των παρακάτω βιβλίων ψυχολογίας:
Αλλαγές στη Μορφή της Οικογένειας & Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων: Η Συμβολή της Συμβουλευτικής Γονέων (Bookstars, 2014),Η ψυχολογία της γονεϊκότητας (Bookstars,2014),Θέματα Οικογενειακής Ψυχολογίας:Εγχειρίδιο για γονείς (Bookstars, 2015).