ΝΕΟ! Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εκπαιδευτών-Συντονιστών Σχολών Γονέων Ιωάννινα-Φθινόπωρο 2016

Το πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιείται με επιτυχία από το 1999, απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, συμβούλους, παιδοψυχιάτρους, ψυχοπαιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς) που ενδιαφέρονται να συντονίσουν ομάδες Σχολών Γονέων. Η διάρκειά του είναι 52 ώρες και πραγματοποιείται σε 4 σαββατοκύριακα στα γραφεία των Σχολών Γονέων, 28ης Οκτωβρίου 19, Ιωάννινα (Σάββατο: 10:15-17:15 και Κυριακή: 9:30-14:30, για τα τρία πρώτα σαββατοκύριακα και 10:00-14:00, για το τέταρτο σαββατοκύριακο). Το συνολικό κόστος συμμετοχής είναι 580 ευρώ και ο αριθμός των συμμετεχόντων περιορισμένος. Πρόκειται για ΤΟ ΜΟΝΟ πρόγραμμα, που βασίζεται στο ‘Εξελικτικό Σύστημα’ της Μαρίας Χουρδάκη και το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τη ‘Διεθνή Ομοσπονδία για την Εκπαίδευση των Γονέων’ (Federation Internationale pour l’ Education des Parents – F.I.E.P.).

Στο κόστος του σεμιναρίου περιλαμβάνονται:
1. Φάκελος με έντυπο υλικό-άρθρα σχετικά με τις Σχολές Γονέων.
2. Το βιβλίο “Γονείς, Παιδιά και ΜΜΕ. Ένας οδηγός γονικής συμπεριφοράς” της Β. Παππά.
3. Tο βιβλίο “Η λογική των συναισθημάτων. Συναισθηματική ανάπτυξη και συναισθηματική νοημοσύνη” της Β. Παππά.
4. Πιστοποιητικό συμμετοχής.
5. Καφές ή τσάι κατά τα διαλείμματα.

Στους συμμετέχοντες παρέχονται οι αναγκαίες κατευθυντήριες για να εργαστούν ως συντονιστές Σχολών Γονέων σύμφωνα με τις αρχές του ‘Εξελικτικού Συστήματος’ της Μ. Χουρδάκη.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας ένα βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: vaspap2@otenet.gr

Η επιβεβαίωση της συμμετοχής των ενδιαφερομένων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα γίνεται μέσω e-mail.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ.: 697-3233673.